Rogaland rideklubbs ryttere viste godt igjen på resultatlistene under landsstevnet på Sandnes i helga. Rebekka Vangen og Malin Tokvam debuterte i LB ponni og begge to hadde fine, feilfrie runder. Malin tok en flott 2. plass. Tine Karin Refve og Malin Nordbø var plassert som nr 3 og 4 i MB ponni fredag, mens Iris Jåsund var nr 2 og 6 og Andreas nr 4 i LA hest. Lørdag startet dagen med 1,15 hest og der tok Rachel Gilbert en flott 3 plass, mens Lisa og Emma Coates var plassert som nr 8 og 9. Cathrine Loddervik var plassert i neste klasse 1,25 hest som nr 5. I lørdagens høyeste klasse 1,35 hest, tok Iris Jåsund 2 plass. Dagens siste klasse var 1,15 ponni, og der var Tine Karin Refve plassert som nr 3. På søndag debuterte Maja Jæger i 1,20 ponni og tok en flott 3 plass, mens Iris Jåsund og Emma Coates fikk 1 og 3 plass i dagens siste klasse 1,20 hest. En kjempeinnsats av alle startende som representerer Rogaland rideklubb!