En tradisjonsrik klubb

Rogaland Rideklubb ble stiftet i 1967. Rideklubben har rideskoleundervisning for de uten egen hest og oppstalling og trening for ryttere med egen hest. Vi har to ridehaller på 20 x 40 og 22 x 60, og to utendørsbaner på 50 x 70 og 22 x 50. Begge hovedbaner har filtunderlag fra Stall Kubberød. Rideklubben ligger rett ved Sørmarka med 4,5 km ridestier og vi har derfor optimale turforhold for hest og rytter. Klubben har nettopp bygget ny stall med plass til 38 hester og vi har til enhver tid mellom 40 og 50 privatoppstallører der flesteparten er aktive konkurranseryttere som trener flere timer i uka. Rideskolen har 14 hester i forskjellige størrelser, og våre instruktører underviser rundt 180 rideskoleelever i uka.

Rogaland Rideklubb har hatt flere Norgesmestere, Nordiskmestere, deltakelser i EM og andre store internasjonale stevner. Rideklubben har vært år ryttere med på satningsgrupper og landslag. I tillegg arrangerer klubben selv flere store og små stevner hvert år. I 2012 arrangerte klubben bl. a Rogaland Grand Prix og innendørs NM for junior.

Målet er å være den beste rideklubben både på rideskole, rekruttering og sportslige resultater.
Se her for klubbens organisasjonsplan:
 organisasjonsplan-rork-2016-revidert-020316

Hvis du vil vite mer detaljer om klubbens første 30 år se her:
Rogaland Rideklubb 30 år historie