Velkommen til Rogaland Rideklubb!
Vi fikk ny stall i 2012 og her har vi plass til 32 hester. Vi har to ride­hal­ler på 20 x 40 og 22 x 60, og to uten­dørs­ba­ner på 50 x 70 og 22 x 50. Begge hoved­ba­ner har filt­un­der­lag fra Stall Kub­be­rød.

Følgende priser gjelder pr. 1.1.2015:

Oppstalling:
i ny stall: 5500,- pr mnd hest/ 5200,- pr mnd ponni

Ridetimer – privat:
Ridetimer privatundervisning sprang gruppe: 225,- (Trener Geir H. Jensen)
Ridetimer privatundervisning dressur enetime: 300,- pr. halvtime (Trener Silje Kristin Syrstad)

Ridetimer privatundervisning sprang for ryttere som ikke er oppstallet på rideklubben: 350,-
Ridetimer privatundervisning dressur for ryttere som ikke er oppstallet på rideklubben: 450,-

Drop in time sprang: 300,-
Enetime sprang: 600,-

Vi gjør oppmerksom på at gjeldende fra 1.1.2016 opphører ordningen med å bruke klubbens anlegg for egentrening mot baneleie. Dette gjelder selv om en er medlem i klubben. Deltagelse på organiserte treninger i regi av klubben opprettholdes. Den enkelte ekvipasje kan søke til styret i Rogaland Rideklubb om et begrunnet unntak fra denne nye ordningen.

Vi tillater ingen andre instruktører og trenere enn de klubben selv har engasjert for trening på anlegget.
Det er ikke lov å bruke bommer eller hindermateriell, uten tillatelse fra anleggets hovedtrener, eller stallmester

Andre tjenester:
Assistanse ved dyrlege, smed etc.: 100,- pr påbegynt halvtime.
Parkering av hestehengere er gratis for for oppstallører på senteret
Klubben tillater ikke parkering av hengere som ikke tilhører oppstallører.
Parkering av hestebiler med strøm: 750,- for oppstallører / mnd – 1000,- for andre.

NB! All som bruker senteret må være medlem av klubben.

Ta kontakt med Ingrid på telefon 450 47 400 ved spørsmål.

Velkommen til oss!