Velkommen som sponsor av Rogaland Rideklubb – 50 år i 2017!

Rogaland Rideklubb har stolte tradisjoner innen hestesport og rideskoler. Vi er 300 medlemmer hvorav mesteparten er barn og unge. Dette gjør oss til en av regionens største innen organisert rideundervisning til denne aldergruppen. For å videreføre og utvikle vårt barne- og ungdomsarbeid i de neste 50 år, er vi avhengig av samarbeidspartnere og sponsorer da vi ikke mottar tippemidler eller annen form for støtte.

Ukentlig organiserer vi rideskole til om lag 180 elever og om lag 50 elever med egen hest. En stor andel av vårt arbeid er altså for de som ikke har kapasitet til å ha egen hest.

Rogaland Rideklubb mottar ikke tippemidler eller annen form for støtte. Området vårt ligger på tiltenkt universitetsområde og det blir dermed umulig å få leiekontrakt på 30 år eller mer, noe som kreves for å søke offentlig støtte. Vi går derfor herved ut til bedrifter og selskap i vårt nærmiljø, og håper på denne måten å få litt økonomisk støtte for å kunne videreføre vårt gode ungdomsarbeid. Hvis dette kan være interessant for deg og din bedrift, har vi satt sammen ulike sponsorpakker. Disse kan du se nederst i dette brevet.

Din reklame skal bli lagt merke til hos oss. I tillegg til å drive rideundervisning ønsker vi også være en aktiv arrangør av forskjellige konkurranser, både regionale og nasjonale. I 2011 arrangerte vi blant annet Lag-NM i sprangridning for ponniryttere. Cirka 1000 besøkende var til stede under den konkurransen, firbente ikke inkludert.

Generelle sponsorpakker:

Bronse: 2500,- pr år
Sponsor får logo på hjemmeside

Sølv: 5000,- pr år
Sponsor får logo på hjemmeside, skilt på arena

Gull: 10 000,- pr år
Sponsor får logo på hjemmeside, skilt på arena inne, eller ute

Platinum: 25 000,- pr år
Sponsor får logo på hjemmeside, stort skilt på arena inne og ute, familiedag med riding for barna, familierabatt på ridetimer / kurs, mest eksponert i alle sammenhenger

Stevnesponsor:

• Sponsing av premier til konkurranser. Kr 1000, 2000, 3000, 5000, 10 000. Eksponering av sponsor i stevneinvitasjon, program og gjennomføring av stevne på bl.a. høyttaleranlegget under premieutdeling, også sponsorplakater (tøybanner fra 5000,-). Tilgang til evt sponsortelt med servering.
  • Hovedsponsor kr 20 000,-. Hovedsponsor får hovedklassen, f.eks. “Exact Eiendomsmegling Grand Prix 2012”. I tillegg får vinneren utdelt dekken med sponsorlogo.
  • Sponsorer kan også stille ut f.eks. biler, tilhengere o.a. på eller rundt banen. Pris avtales.

Andre muligheter:

Hindermateriell – engangskostnad på 10 000,-, hinderreklame – 5000,- pr år, reklame på klær og utstyr, avtale om rabatt, eller bytte av varer og tjenester (barter avtale – f.eks. dugnad på varetelling, flytting, utvask mot faktura), kick-off for firma med ulike aktiviteter, riding mat og drikke.

I tillegg pleier Rogaland Avis å sponse oss hvert år slik at alle andre sponsorer får sin logo på trykk i avisa med takk fra Rogaland Rideklubb. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat om din bedrifts muligheter hos oss.

Rogaland Rideklubb
v/ Ingrid Knutsen