Les mer om våre siste aktiviteter.

Innkalling til årsmøte – 14. mars 2018, 19:00 i Rytterstuen

Til: Alle medlemmer i Rogaland Rideklubb

Innkalling til årsmøte

Møte avhol­des ons­dag 14.03.2018, 19:00 – 20:30 i Ryt­ter­stuen på Roga­land Rideklubb

Saker som ønskes tatt opp på årsmø­tet må sen­des sty­ret senest 28.02.18.

Sakene kan sen­des til styret på mail styret.rogaland@gmail.com

Full­sten­dig sak­liste med alle saks­pa­pi­rer leg­ges ut på klub­bens hjemme­side en uke før årsmø­tet.

Velkommen!

Hilsen styret i RORK

VI SØKER NY MEDARBEIDER

Er du glad i hester og hestevelferd? Ønsker du å jobbe deltid? Da passer kanskje denne muligheten perfekt for deg?

Rogaland Rideklubb søker nemlig en arbeidsvillig og dyktig ekstrahjelp som er villig til å ta i et tak og som er klar for å starte umiddelbart.

• Utslipp og innslipp
  • Fóring
  • Møkking
  • Stell
  • Klipp og barbering

Vi ønsker i tillegg en medarbeider som ved behov også kan ri hestene på stallen, forberede stevner samt gjøre forefallende arbeidsoppgaver som ufaglært vedlikehold av anlegget.

Kvalifikasjoner

Søkeren må ha kjennskap til hest, samt kunne håndtere en hest både på bakken og i salen.

• Erfaring fra tilsvarende arbeid ved andre staller
  • Erfaring som rytter, minimum 5 år
  • gode norskkunnskaper
  • gode IT-kunnskaper
  • sertifikat klasse B

Personlige egenskaper

• du må forstå og sette hestevelferd høyt
  • du må jobbe godt i team
  • du må være ryddig og har god ordenssans i forhold til utstyr, anlegg, oppstallere og leverandører
  • du må være fleksibel og samarbeidsvillig
  • du må være villig til å ta i et tak der det trengs

Vilkår

• Stillingsprosent: 50%
  • Varighet: Midlertidig, med mulighet for forlengelse
  • Søknadsfrist: 14.01.18
  • Oppstart: Snarlig
  • Lønn: Fastlønn etter avtale. Time for time utover eventuell 50%

Interessert?

Send søknad snarest til styret.rogaland@gmail.com

Plan for sportslige mål og aktiviteter 2017 – 2018

Hei alle medlemmer.

Vi kan nå endelig lansere klubbens plan for sportslige mål og aktiviteter for sesongen 2017 – 2018. Denne er gjeldende fra nå og vil bli gjenstand for revidering i god tid før neste sesong.

Plan for sportslige mål og aktiviteter 2017 – 2018 – Endelig

Styret

Rogaland Rideklubb er 50 år i 2017! Jubileumsstevne 2. – 4. juni med Derby – vel møtt!

Rogaland Rideklubb er 50 år i 2017. Dette ønsker vi selvfølgelig å feire og selve hovedmarkeringen vil finne sted på vårt landsstevne 2-4. juni. Det vil bli en formell markering av jubileet lørdag 3.6, klokken 14:00, der Leder av kommunalstyret for kultur og idrett, Annamaria Gutierrez, har takket ja til å representere Stavanger kommune.

Vi har videre hele 50 000 kroner til vinneren av vår hovedklasse 1,25 Derby som går på søndag 4.6. Det vil i tillegg være klasser fra 1,10 – 1,35, Felleskjøpet Cup, Spillers Cup og mange flotte ærespremier til vinnerne av de forskjellige klassene.   Det blir som vanlig mye godt fra kiosk og grillen. Merk av datoene på kalenderen og bli med på vår feiring av den flotte klubben vår!

Vi håper så mange som mulig av klubbens nåværende og tidligere medlemmer tar turen innom oss!

Saksdokumenter til årsmøte 2017

Her er saksdokumenter til årsmøte 2017, onsdag 22.3.2017, 19:00 i Rytterstuen. Merk at årsregnskap ikke er endelig og revisorgodkjent ennå. Det kan også forekomme mindre justeringer på budsjettet og organisasjonsplan frem mot årsmøte.

Sak 0 – SAKSLISTE-ÅRSMØTE-ROGALAND-RIDEKLUBB-2017

Sak 4 – ÅrsberetningRogaland Rideklubb 2016