Håper dere har hatt en fin sommer og er klare for å starte med ridning igjen snartSmilefjes.

 

Hestene Dougal og Sidney har gått av med pensjon, og vi har fått en ny fin fjording, Ulla og en liten ponni, PeanutSmilefjes. Vi skal også disponere en stor hest, Lorelei noen timer til øvede og viderekomne parti.

 

Ridekursene starter i uke 34. Det er stor pågang fra nye nybegynnere som ønsker å få plass, og dermed må vi gjøre noen forandringer på timeplanen for å få det til.

 

Sprangtimen mandag kl 17 flyttes til kl 16 (send mail om det ikke passer). Mandag kl 17 blir nybegynnerkurs.

 

Tirsdag kl 17 blir nybegynnerkurs. Elever som gikk på denne timen før sommeren og ønsker å fortsette, kan ta kontakt med meg for ny dag/tid.

 

Onsdag kl 17 blir nybegynnerkurs. Elevene fra kl 17 flyttes til kl 18 – ta kontakt dersom dette ikke passer, så vil jeg prøve å finne et annet alternativ.

 

Ellers er nytt fra norges rytterforbund og dermed styret i klubben er at alle elever må være medlem i klubben. Medlemskontigenten for rideskoleelever er satt til kr 350,- pr år, og blir dermed kr 175,- for siste halvår 2014. For de som har flere i samme familie, betales kr 500 pr år/250 for siste halvår.

 

Denne kontigenten må betales inn på egen konto (NB Ikke samme konto som ridekurs!!!) før rideskolestart. Kontonr 6350 05 41409, merk innbetaling med elevens/elevenes navn og fødselsdato. Bladet Hestesport inngår i medlemskontigenten, så det er også viktig at jeg er oppdatert på evt nye adresser. Ved familiekontigent, sendes kun et blad til hver familie.

 

Da gjenstår det bare å ønske alle velkommen tilbakeSmilefjes.

 

Mvh Ingrid